Oude Durme 6 bus 2 - 9160 Lokeren
Gsm : 0486 18 16 990486 18 16 99
Welkom

Samen naar een gezonde levensstijl !

maak een afspraak

Gezond eten voor kinderen en jongeren

Stefanie geeft ook voedingsadvies aan kinderen en jongeren in Lokeren. Hiervoor wordt een aan de leeftijd aangepaste methode en behandeling gebruikt, waarbij vertrokken wordt vanuit een speelse aanpak.

Kik for Kids-methode

kikforkidsDe consultaties gebeuren op een kindvriendelijke wijze, waarbij het kind of de jongere steeds actief betrokken wordt en om feedback gevraagd wordt. Er wordt specifieke en duidelijke informatie gegeven en gebruik gemaakt van een eetdagboekje en beloningsschema's. Uiteraard wordt u als ouder ook begeleid en krijgt u tips voor maaltijden, tussendoortjes, nuttige recepten en hoe hun kind te belonen.

Om kinderen te laten kennismaken met gezonde voeding, wordt er een aparte methode voor toegepast, namelijk de kik for kids-methode. Al spelenderwijs, gaat Stefanie in haar praktijk in Lokeren met het kind op pad doorheen het verhaal van gezonde voeding.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over diëten voor kinderen en jongeren, kunt u diëtise Stefanie Bollaert contacteren via de contactpagina. Zij helpt u dan graag verder.