Oude Durme 6 bus 2 - 9160 Lokeren
Gsm : 0486 18 16 990486 18 16 99
Welkom

Samen naar een gezonde levensstijl !

maak een afspraak

Stefanie Bollaert is uw ervaren diëtiste

Stefanie Bollaert uit Lokeren studeerde in juni 2009 af als diëtiste en voedingsdeskundige aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven te Gent en is sindsdien werkzaam als diëtiste.

Diëtiste Stefanie Bollaert - Over mij
Diëtiste Stefanie Bollaert - Over mij

Bijscholingen

Om haar klanten nog beter te kunnen helpen, blijft Stefanie zich steeds bijscholen via infodagen, cursussen ... Zo heeft zij zich gespecialiseerd in voeding voor het jonge kind en adolescent en in januari 2011 studeerde zij af als diabeteseducator aan de Arteveldehogeschool te Gent. In het najaar van 2016, is Stefanie zich gaan verdiepen in voedselallergieën- en intoleranties. Sporten is voor velen een belangrijk onderdeel van het leven, als ontspanning of met een actief doel voor ogen. Omdat dit een andere aanpak kan vragen, is zij sportvoeding gaan bijstuderen aan de Erasmus hogeschool in Brussel.

Omdat de aanpak en de ideeën van de consultaties steeds veranderen, zal Stefanie zich in het najaar van 2018 extra verdiepen om consultaties nog leuker, meer interactiever aan te pakken.

Privé-praktijk voor ondersteuning op maat

Naast haar eigen zelfstandige praktijk werkt Stefanie Bollaert ook als verantwoordelijke voeding en kwaliteit voor de cateraar in het UZ Antwerpen.

In haar praktijk streeft zij steeds naar een persoonlijke behandeling. Bij haar wordt u niet als een nummer behandeld. Iedereen krijgt persoonlijke hulp, gebaseerd op zijn/haar persoonlijke doelstellingen, zijn of haar huidige levensstijl. Samen kiezen we een haalbare manier om uw doel te bereiken.

Naast haar interesse voor een gezonde voeding en levenswijze, hecht zij veel belang aan gezond koken en een goede algemene gezondheid. Mens sana in corpore sano! Een gezonde mens in een gezond lichaam is waar zij steeds naar streeft.

Neem contact op

Geïnteresseerd? Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, contacteer Stefanie Bollaert voor inlichtingen in Lokeren. Zij helpt u dan graag verder.