Oude Durme 6 bus 2 - 9160 Lokeren
Gsm : 0486 18 16 990486 18 16 99
Welkom

Samen naar een gezonde levensstijl !

maak een afspraak

Voedingsadvies op maat

Als diëtiste begeleidt Stefanie Bollaert u op professionele wijze naar een gezonde levensstijl. Dit doet zij in haar praktijk in Lokeren door advies te verlenen over welke voeding het best bij u past, een voedingsadvies op maat van uw leefstijl.

Werkwijze

De volledige eerste consultatie wordt gewijd aan een uitgebreid gesprek over uw eetgewoonten en voedingsgedrag. Ook wordt er een lichaamsanalysebepaling uitgevoerd, waarbij vetmassa, buikvet, spiermassa en BMI berekend worden. Deze resultaten worden uitvoerig besproken en op basis hiervan worden specifieke haalbare doelstellingen geformuleerd, steeds rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en individuele opmerkingen.

Tijdens de tweede consultatie, die 3 weken later plaatsvindt, heeft u de kans om eventuele problemen en vragen te bespreken zodat er samen naar een oplossing gezocht kan worden. Indien nodig kunnen schema's en doelstellingen aangepast worden. Verder krijgt u tijdens elke consultatie heel wat praktische tips over recepten, uiteten gaan, feestdagen,...

De volgende consultaties worden gebruikt om aan de hand van professioneel advies en heel wat praktische tips uw eetgewoonten en -gedrag aan te passen. Samen bekijken wij welke doelen haalbaar zijn en lossen wij eventuele problemen op. De behandeling is als het ware een totale en grondige aanpak van uw eet- en leefgewoonten, waarbij ook het belang van beweging wordt benadrukt. Deze opvolgconsultaties vinden plaats afhankelijk van uw vraag, maar binnen een noodzakelijke frequentie.

Diëtiste Stefanie Bollaert - Voedingsadvies
Diëtiste Stefanie Bollaert - Voedingsadvies

Geïnteresseerd in persoonlijke advies over voeding?

Maak een afspraak voor voedingsadvies in Lokeren. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u Stefanie Bollaert contacteren via de contactpagina. Zij helpt u dan graag verder.